Veelgestelde vragen over werken bij Met WA

Heb jij vragen over werken bij Met WA? Neem een kijkje hieronder bij onze veelgestelde vragen, misschien staat je antwoord er al tussen.

Krijg ik een contract van jullie organisatie?

Wanneer je bij ons aan het werk gaat, is het onze intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan. We beginnen met een contract voor 7 maanden met een maand proeftijd. Bij goed functioneren ontvang je vervolgens een vast contract. 

Zo ja, is dit een contract met urengarantie?

Jazeker. Jij mag aangeven hoeveel uur je beschikbaar bent. Van twee dagen per week tot full time. En dat leggen we vast in je arbeidsovereenkomst 

Werk ik op 1 locatie of op verschillende locaties?

We vragen onze collega’s om flexibel te zijn. Hoewel het mogelijk is dat je op een specifieke locatie bent ingeroosterd, kan het altijd voorkomen dat we je op een andere locatie nodig hebben. Vanzelfsprekend overleggen we dat eerst met je.  

Kan ik ook parttime werken?

Het is zeker mogelijk om parttime bij ons te komen werken.

Kan ik de weekenden vrij zijn?

We vragen van onze collega’s om flexibel te zijn in hun beschikbaarheid, wat betekent dat we niet kunnen garanderen dat je altijd in het weekend vrij zult zijn. Collegialiteit is belangrijk, en dit kan betekenen dat je soms ook in het weekend wordt gevraagd om te werken 

Toch niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met onze HR-Adviseur via de onderstaande knop.

Neem contact op