Zorg en veiligheid

Buurtcoach

Veiligheid niet alleen binnen uw zorginstelling maar ook in de omgeving.

Uw organisatie heeft belang bij een goede verstandhouding met de omgeving. Een buurtcoach van Met WA is het eerste aanspreekpunt van uw organisatie voor buurtbewoners, winkeliers en overig publiek. Zij begeven zich in de wijk rondom de zorginstelling, zijn in contact met patiënten, houden toezicht op gedrag en geven informatie aan omwonenden en middenstand. Zo dragen zij bij aan een goede en veilige leefomgeving.

Een buurtcoach draagt bij aan een veilige leefomgeving, ook buiten de organisatie.

Door in contact te blijven met bewoners, winkeliers en publiek en door informatie te geven over de zorginstelling ontstaat er meer onderling begrip. Dit draagt bij aan een gezonde dialoog tussen alle belanghebbenden.

image_content_section
image_rest_section

Van rust naar meer ruimte voor zorg

icon_advantage_rest_section

Ervaren beveiligers

Als ervaren beveiliger of medewerker zorg en veiligheid  weten onze collega’s met hart voor mensen wat er nodig is om een veilige sfeer te creëren binnen uw organisatie.

icon_advantage_rest_section

Ondersteunning voor de zorgverlener

Zij zijn scherp op veiligheidsrisico’s, stellen zich flexibel op en bieden ondersteuning waar nodig.

icon_advantage_rest_section

Rust en ruimte voor zorg

Zowel patiënt, bezoeker als zorgverlener voelen zich begrepen, gezien en veilig. Er ontstaat rust en ruimte voor zorg en herstel.

Neem contact op
Download het rapport

Waarom een zorgverlener ook ‘een helm’ nodig heeft

Een brandweerman draagt brandwerende kleding, een bouwvakker een helm en een tandarts een mondkapje. Hoe beschermt een zorgverlener zich tegen gevaren?

Ons rapport over de niet zo incidentele incidenten binnen de GGZ wijst uit dat het tijd is de rol van zorgbeveiligers een nieuwe invulling te geven. Wilt u het graag lezen? Vul hier rechts uw email adres in en ontvang het rapport.

Download nu

* Download het rapport en ontvang ook het online magazine
Meer ruimte voor zorg’

image_report_section