Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiligers zorgen voor rust en veiligheid in en rondom uw zorginstelling

Het aantal veiligheidsrisico’s binnen de zorg is groot. Door een passende inzet van zorgbeveiliging ontstaat rust en stabiliteit waarbinnen uw zorgproces optimaal tot ontwikkeling kan komen. Zorgbeveiligers kenmerken zich door hun empathisch vermogen waarmee zij aanvaardbaar gedrag bewaken en altijd gericht zijn op de-escalatie. Dag én nacht.

‘Meer dan alleen beveiligen’

Een rustige en veilige omgeving is van groot belang, voor zowel patiënt, zorgverlener als bezoeker. Veiligheid brengt meer ruimte voor zorg en meer rust voor herstel. Met dat doel voor ogen selecteert Met WA haar beveiligers uiterst zorgvuldig. Een Met WA zorgbeveiliger is gericht op de relatie. Een luisterend oor voor iedereen, in gesprek blijven met de omgeving, maar ook adequaat en menselijk ingrijpen wanneer de situatie dit vereist.

image_content_section
image_rest_section

Van rust naar meer ruimte voor zorg

icon_advantage_rest_section

Ervaren beveiligers

Als ervaren beveiliger of medewerker zorg en veiligheid  weten onze collega’s met hart voor mensen wat er nodig is om een veilige sfeer te creëren binnen uw organisatie.

icon_advantage_rest_section

Ondersteunning voor de zorgverlener

Zij zijn scherp op veiligheidsrisico’s, stellen zich flexibel op en bieden ondersteuning waar nodig.

icon_advantage_rest_section

Rust en ruimte voor zorg

Zowel patiënt, bezoeker als zorgverlener voelen zich begrepen, gezien en veilig. Er ontstaat rust en ruimte voor zorg en herstel.

Neem contact op
Download het rapport

Waarom een zorgverlener ook ‘een helm’ nodig heeft

Een brandweerman draagt brandwerende kleding, een bouwvakker een helm en een tandarts een mondkapje. Hoe beschermt een zorgverlener zich tegen gevaren?

Ons rapport over de niet zo incidentele incidenten binnen de GGZ wijst uit dat het tijd is de rol van zorgbeveiligers een nieuwe invulling te geven. Wilt u het graag lezen? Vul hier rechts uw email adres in en ontvang het rapport.

Download nu

* Download het rapport en ontvang ook het online magazine
Meer ruimte voor zorg’

image_report_section