Veiligheidsdiensten

Havenbeveiliger

Net als Schiphol maar dan met schepen. En veel leuker!

Zeg nooit “hij” tegen een schip. Het is altijd een “zij”

Havenbeveiliging is in alle aspecten een vak apart binnen beveiligingsland. Een cruiseschip met 3000 passagiers en een crew van 600 personen dat aanmeert aan de kade in Amsterdam. Afhandeling van passagiers en bagage, onder meer door de X-ray scans, controle van crew, begeleiding van tientallen vrachtwagens die klaar staan om de zeereus te bevoorraden, het begeleiden van passagiers naar de taxistandplaats…. en tegelijkertijd ervoor waken dat onbevoegden niet de kade op gaan. Zomaar een greep uit de werkzaamheden van een havenbeveiliger bij Met WA.

Havenbeveiligers bij Met WA zijn opgeleid conform de richtlijnen van ISPS (International Ship and Port facility Security code) en getraind in het bedienen van X-ray scans.

image_content_section
image_rest_section

Van rust naar meer ruimte voor zorg

icon_advantage_rest_section

Ervaren beveiligers

Als ervaren beveiliger of medewerker zorg en veiligheid  weten onze collega’s met hart voor mensen wat er nodig is om een veilige sfeer te creëren binnen uw organisatie.

icon_advantage_rest_section

Ondersteunning voor de zorgverlener

Zij zijn scherp op veiligheidsrisico’s, stellen zich flexibel op en bieden ondersteuning waar nodig.

icon_advantage_rest_section

Rust en ruimte voor zorg

Zowel patiënt, bezoeker als zorgverlener voelen zich begrepen, gezien en veilig. Er ontstaat rust en ruimte voor zorg en herstel.

Neem contact op
Download het rapport

Waarom een zorgverlener ook ‘een helm’ nodig heeft

Een brandweerman draagt brandwerende kleding, een bouwvakker een helm en een tandarts een mondkapje. Hoe beschermt een zorgverlener zich tegen gevaren?

Ons rapport over de niet zo incidentele incidenten binnen de GGZ wijst uit dat het tijd is de rol van zorgbeveiligers een nieuwe invulling te geven. Wilt u het graag lezen? Vul hier rechts uw email adres in en ontvang het rapport.

Download nu

* Download het rapport en ontvang ook het online magazine
Meer ruimte voor zorg’

image_report_section