De “Met WA” app

Ontworpen door en voor de beveiliging. De Met WA app is ons nieuwste innovatieve idee voor de beveiligingssector. Door alle features en toepassingen is deze app bij Met WA inmiddels een onmisbare tool geworden. Alles bij de hand in één app. Medewerkers, rapportages, werkinstructies, veiligheidsprotocollen en nog veel meer.

 

 

image_heading_section
Met WA app

De belangrijkste functionaliteiten

Als een nieuwe medewerker bij u aan de slag gaat, krijgt deze toegang tot de app.  Eenvoudig te downloaden via iOS of Android. Een handleiding is niet nodig want alle functionaliteiten zijn zo opgezet en vormgegeven dat ze direct bruikbaar zijn. Hieronder een  overzicht van enkele van de talrijke features.

image_app_section
icon_function_functions

Medewerkers

Deze doet het meeste denken aan het “smoelenboek” van weleer. Alle collega’s op een rijtje. Met fotootje en contactgegevens. Voor het geval dat iemand ervoor kiest om niet zijn of haar gegevens te delen, dan kan deze medewerker eenvoudig op “verborgen” worden gezet. Volledig AVG proof dus

icon_function_functions

Werkinstructies

Per klant, per locatie of zelfs per dienst. Een volledige werkinstructie. Werktijden, kledingvoorschriften, algemene uitleg over de werkzaamheden, contactpersonen, noodnummers, hulpmiddelen, wijze van rapportage etc etc. Eenvoudig aan te passen aan de actualiteit.

icon_function_functions

Rapportages

U wilt natuurlijk weten hoe een dienst van een medewerker verlopen is en of er bijzonderheden zijn geweest die opvolging behoeven. Nadat uw medewerker op de app de rapportage heeft ingevuld komt deze direct terecht in uw mailbox. Ideaal voor uw voortgangsgesprekken met de opdrachtgever.

icon_function_functions

Veiligheidsprotocollen

Het welzijn van uw medewerkers is van het grootste belang. Wat te doen wanneer er zich een incident voordoet tijdens de dienst van een medewerker, zoals bijvoorbeeld een ongeval of een agressie incident. Alle stappen op een rijtje.

Maar ook een toelichting op de functie van vertrouwenspersoon inclusief diens nummer of slachtofferhulp.

Meer weten en ontdekken of deze app ook voor uw bedrijf toegevoegde waarde heeft?

Neem contact met ons op om te zien hoe deze app waarde kan toevoegen voor u en uw bedrijf.

Neem contact op