Over ons

Geboren uit zorg

Met WA komt voort uit de zorg. Wij zijn in 2016 ontstaan door de verzelfstandiging van de bedrijfsbeveiliging van een grote GGZ instelling. Onze achtergrond bepaalt voor een groot deel ons DNA. Wij zijn een organisatie met een groot zorghart. Een hart voor kwetsbare mensen en hun omgeving. Wij vinden dat er binnen de zorg geen ruimte voor agressie mag zijn. Alles wat wij ondernemen bij Met WA is gericht op het creëren van een veilig werk- en woonklimaat. Van origine binnen de wereld van de zorg en sinds de overname van de Nederlandse Veiligheidsgroep in 2022 ook buiten de zorg. Met WA beveiliging: meer dan beveiliging!

 

Waar staat de naam Met WA voor?

De WA van onze naam staat voor Willem Arntsz. Willem Arntsz was een vermogend Utrechts schepen (wethouder) in de 15e eeuw die in zijn testament geld naliet om een gasthuis voor geesteszieken (de dollen) op te richten. Na zijn dood werd op 26 januari 1461 een dolhuis opgericht in de binnenstad van Utrecht. Willem Arntsz was dus één van ‘s lands eerste politici die erkende dat mensen met psychiatrische aandoeningen hulp en verzorging verdienen in plaats van straf en isolatie.

De letters MET betekenen voor ons dat veiligheid alleen maar samen bereikt kan worden. Bij Met WA doen we het samen. We werken samen aan veiligheid. Met elkaar, met onze opdrachtgevers en met de omgeving.

Het “kantoorteam” van Met WA bestaat inmiddels (2023) uit 19 personen. Human Resources, Kwaliteit, ICT, Facilitair, Financiën, Planning, teamleiders en directie. Vanuit onze kantoren in Zeist en Veldhoven zijn we 24/7 in touw om alles in goede banen te leiden. Dat doen we met plezier. Voor onze opdrachtgevers maar natuurlijk ook voor de bijna 400 collega’s die zich met overgave inzetten om de wereld iedere dag een beetje veiliger te maken.

 

 

image_about_section

Punten die wij belangrijk vinden

  • 01 - Iemand die overzicht houdt en weet hoe ieders pet staat
  • 02 - Het luisterende oor voor een patiënt die buiten gespannen een sigaret staat te roken
  • 03 - Een adviseur die weet wat de vereisten zijn voor een veilig pand
  • 04 - De beveiliger die ingrijpt en ondersteunt bij een escalatie of een separatie
  • 05 - Een vertrouwd gezicht in de wandelgangen
  • 06 - Iemand die mensen samenbrengt en zorgt voor onderling vertrouwen
  • 07 - Iemand die bezoekers een kop koffie aanbiedt
  • 08 - De steunpilaar voor zorgverleners tijdens een turbulente dag

Maak deel uit van ons fantastische team

Wil jij ook deel uitmaken van dit fantastische team? Bekijk onze openstaande vacatures of neem direct contact op!

image_vacancies_section