Support

BHV’er

Een BHV’er kan in iedere locatie worden ingezet om de BHV-organisatie te ondersteunen op tijdelijke of vaste basis.

Onze BHV’ers is gastvrij en opgeleid om onveilige situaties te signaleren en daar passende acties op uit te zetten aansluitend op de calamiteitenprocedures van uw organisatie. Hierdoor kunt u voldoen aan de wet- en regelgeving voor veiligheid op het gebied van BHV.

Daarnaast kan onze BHV’er bij calamiteiten worden ingezet bij spoedeisende eerstehulpverlening, levensreddend handelen en (deel-) ontruimingen. De BHV’er weet wanneer een situatie naar hulpdiensten moet worden opgeschaald.

Tijdens de dienst van een BHV’er kan deze extra werkzaamheden uitvoeren om de veiligheid te bevorderen, denk hierbij aan controleren van brandpreventiemiddelen en plattegronden. Tijdens het maken van rondes kan de BHV’er gesprekken aangaan met collega’s om ze aan te spreken op onveilige situaties door het uitleggen van de gevaren hiervan, zoals het blokkeren van nooduitgangen.

‘Een BHV’er is graag overbodig’

De BHV’er is herkenbaar aan een hesje met duidelijk BHV erop. Niemand wil situaties waarbij er sprake is van de inzet van BHV’ers. Helaas blijken zij toch vaak van onschatbare waarde. Er gebeuren nu eenmaal onverwachte dingen waarbij hun inzet van wezenlijk belang is.

Met WA ondersteunt ook graag bij het opzetten van uw BHV-organisatie. Onze afdeling Advies maakt graag uw ontruimingsplattegronden. En onze Academie kan ondersteunen door uw personeel op te leiden in BHV, door het geven van tabletops en het houden van ontruimingsoefeningen. Op deze manier kunnen wij een totaal plaatje leveren voor uw BHV-organisatie.

image_content_section
image_rest_section

Van rust naar meer ruimte voor zorg

icon_advantage_rest_section

Ervaren medewerkers

Als ervaren beveiliger of medewerker zorg en veiligheid  weten onze collega’s met hart voor mensen wat er nodig is om een veilige sfeer te creëren binnen uw organisatie.

icon_advantage_rest_section

Ondersteuning voor de zorgverlener

Onze medewerkers zijn scherp op veiligheidsrisico’s, stellen zich flexibel op en bieden ondersteuning waar nodig.

icon_advantage_rest_section

Rust en ruimte voor zorg

Zowel cliënt, bezoeker als zorgverlener voelen zich begrepen, gezien en veilig. Er ontstaat rust en ruimte voor zorg en herstel.

Neem contact op
Download het rapport

Waarom een zorgverlener ook ‘een helm’ nodig heeft

Een brandweerman draagt brandwerende kleding, een bouwvakker een helm en een tandarts een mondkapje. Hoe beschermt een zorgverlener zich tegen gevaren?

Ons rapport over de niet zo incidentele incidenten binnen de GGZ wijst uit dat het tijd is de rol van zorgbeveiligers een nieuwe invulling te geven. Wilt u het graag lezen? Vul hier rechts uw email adres in en ontvang het rapport.

Download nu

* Download het rapport en ontvang ook het online magazine
Meer ruimte voor zorg’

image_report_section