Veiligheidsdiensten

Logistiek beveiliger

Uw gehele logistieke proces van bevoorrading, magazijnopslag, laden en lossen, bezoekers, chauffeurs is bij Met WA in goede en veilige handen.

Veelzijdig en alert

Een logistiek beveiliger bij Met WA is een veelzijdig iemand, aangezien een scala aan belangrijke persoonseigenschappen noodzakelijk is. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Leveranciers, bezoekers en medewerkers worden altijd op een vriendelijke, welkome wijze ontvangen. Daarnaast vereist de uitgebreide administratieve afhandeling van vrachtbrieven, bezoekerspassen, registratieformulieren en surveillancerondes een goed organisatorisch en administratief vermogen van een logistiek beveiliger. En laten we vooral alert niet vergeten. Het beschermen van andermans eigendom gaat immers niet vanzelf.

 

image_content_section
image_rest_section

Van rust naar meer ruimte voor zorg

icon_advantage_rest_section

Ervaren beveiligers

Als ervaren beveiliger of medewerker zorg en veiligheid  weten onze collega’s met hart voor mensen wat er nodig is om een veilige sfeer te creëren binnen uw organisatie.

icon_advantage_rest_section

Ondersteunning voor de zorgverlener

Zij zijn scherp op veiligheidsrisico’s, stellen zich flexibel op en bieden ondersteuning waar nodig.

icon_advantage_rest_section

Rust en ruimte voor zorg

Zowel patiënt, bezoeker als zorgverlener voelen zich begrepen, gezien en veilig. Er ontstaat rust en ruimte voor zorg en herstel.

Neem contact op
Download het rapport

Waarom een zorgverlener ook ‘een helm’ nodig heeft

Een brandweerman draagt brandwerende kleding, een bouwvakker een helm en een tandarts een mondkapje. Hoe beschermt een zorgverlener zich tegen gevaren?

Ons rapport over de niet zo incidentele incidenten binnen de GGZ wijst uit dat het tijd is de rol van zorgbeveiligers een nieuwe invulling te geven. Wilt u het graag lezen? Vul hier rechts uw email adres in en ontvang het rapport.

Download nu

* Download het rapport en ontvang ook het online magazine
Meer ruimte voor zorg’

image_report_section