Certificeringen

Certificaten & Kwaliteiten

Als beveiligingsorganisatie stellen wij het belang van de kwaliteit van onze dienstverlening altijd voorop,nemen wij u als klant serieus en zetten ons in om u van de beste kwaliteit te voorzien.

Certificaten & Kwaliteiten

ISO-normen en het Keurmerk van de Nederlandse Veiligheidsbranche helpen onze bedrijfsvoering te verbeteren, onderscheidend te zijn ten opzichte van concurrenten of voordeel te behalen bij een tender of Europese aanbesteding. Met WA heeft de keuze gemaakt om de ISO 9001-norm en het Keurmerk niet alleen vanuit een klantvraag te implementeren, maar ook vanuit een interne overweging. Wij kiezen ervoor om kwaliteitsnormen een rol te laten spelen ook binnen onze organisatie. Hierdoor is er meer vertrouwen binnen de organisatie, meer structuur, een efficiënte manier van werken, betrokkenheid van medewerkers bij de organisatie en daardoor onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie. Daarnaast is de Met WA academie opgenomen in het kwaliteitsregister van de CRKBO.

ISO 9001 Certified

ISO 9001 is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en geeft richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagement systeem moet voldoen. Kwaliteitsmanagement ziet u terug in alle onderdelen van onze organisatie en zorgt ervoor dat wij voldoen aan de behoeften, eisen en wensen van al onze klanten en andere stakeholders. NEN-EN-ISO-9001 helpt Met WA om de bedrijfsprocessen te beheersen en te verbeteren.

Keurmerk beveiliging

Het keurmerk van de Nederlandse Veiligheidsbranche is een kwalitatief goed en geloofwaardig keurmerk. De onafhankelijkheid en onpartijdig goed geregeld. Een bedrijf met een keurmerk van de Nederlandse Veiligheidsbranche wordt vaak – eens per jaar – en stevig gecontroleerd. De controle doet de Nederlandse Veiligheidsbranche niet zelf. Dat doet een gespecialiseerde en onafhankelijke organisatie: een certificerende instelling met deskundige auditoren. Dit is nodig omdat het keurmerk belangrijke waarborgen en garanties symboliseren voor onze opdrachtgevers. Jaarlijks wordt gekeken of een keurmerkhouder zich houdt aan de wet, financieel solide en betrouwbaar is en de landelijke cao naleeft. Dit zijn slechts een aantal waarborgen van het keurmerk waarbij het goed functioneren van de beveiligingsorganisatie in de praktijk centraal. Het keurmerk helpt ons continu te monitoren of de dienstverlening geleverd wordt die wij hebben beloofd.

CRKBO

Het centraal register korte beroepsopleidingen (CRKBO) is een kwaliteitscode voor opleidingsinstituten die niet door de overheid worden bekostigd. Opname in het register betekent dat alle opleidingen voldoen aan strenge eisen op gebied van docenten, methodiek, lesmateriaal en voorzieningen. Het CRKBO voert regelmatig (onaangekondigde) auditbezoeken. Opdrachtgevers hebben hierdoor de zekerheid dat Met WA als aanbieder van opleidingen streeft naar de maximale kwaliteit van opleiden. Niet alleen op gebied van inhoud van de opleiding maar ook alle randzaken daaromheen.