Werken Met WA

Jouw unieke profiel

Jij bent meer dan een beveiliger

Als ervaren beveiligers binnen de GGZ verandert Met WA de beveiliging in zorginstellingen door beveiliger, zorgverlener en patiënt met elkaar te verbinden.

Je hebt gekozen voor een carrière in de beveiliging omdat je geeft om het welzijn van mensen. Je maakt je dan ook graag ‘sterk’ om deze te waarborgen.

Veiligheid staat voor jou voorop; om deze te bewaken begeef jij je op de achtergrond. Onopvallend, maar altijd aanwezig. Met een scherpe oplettendheid.

Jij gelooft, net als wij, dat veiligheid het resultaat is van gezonde relaties; het menselijke contact. Ruimte voor elkaar maakt ruimte voor rust en zorg.

Jij bent meer dan een beveiliger. Je bent een mens die graag zorg draagt voor een ander. Veiligheid creëer je met elkaar – Met WA.

Vacatures

Amersfoort

Ben jij onze volgende Zorgbeveiliger?

Ben jij een ervaren beveiliger en word jij blij van het ondersteunen van het zorgpersoneel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze verantwoordelijke functie waarderen wij in schaal 4. Voor onze opdrachtgevers in de regio Utrecht zijn wij per direct op zoek naar versterking van ervaren zorgbeveiligers in ons team. Als ondersteuner in de […]

regio Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Brabant

Ben jij onze volgende Zorgondersteuner met beveiligingsdiploma?

Ben jij een ervaren beveiliger en word jij blij van het ondersteunen van het zorgpersoneel? Dan zijn wij op zoek naar jou. Deze verantwoordelijke functie waarderen wij in schaal 4. Voor onze opdrachtgevers in de regio Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Brabant zijn wij per direct op zoek naar versterking van ervaren zorgondersteuners in ons team.. […]

Ben jij onze volgende Teamleider / Teamcoach?

Met een gastvrije houding leg jij eenvoudig contact met zowel de opdrachtgever als je collega’s. Jij weet het beste uit je collega’s te halen én ze te motiveren. In deze uitdagende rol ga je gestructureerd te werk, mede omdat je verantwoordelijk bent voor meerdere locaties en opdrachtgevers. Ben jij sterk in leidinggeven en pak jij […]

 

Debbie Postma

Ontmoet je toekomstige collega’s

“Ik begrijp goed dat mensen met een psychiatrische ziekte nerveus kunnen zijn.”

Debby Postma

Beveiliger en Zorgondersteuner bij Met WA

Zie hoe jouw carrière eruit kan zien