Werken Met WA

Jouw unieke profiel

Jij bent meer dan een beveiliger

Als ervaren beveiligers binnen de GGZ verandert Met WA de beveiliging in zorginstellingen door beveiliger, zorgverlener en patiënt met elkaar te verbinden.

Je hebt gekozen voor een carrière in de beveiliging omdat je geeft om het welzijn van mensen. Je maakt je dan ook graag ‘sterk’ om deze te waarborgen.

Veiligheid staat voor jou voorop; om deze te bewaken begeef jij je op de achtergrond. Onopvallend, maar altijd aanwezig. Met een scherpe oplettendheid.

Jij gelooft, net als wij, dat veiligheid het resultaat is van gezonde relaties; het menselijke contact. Ruimte voor elkaar maakt ruimte voor rust en zorg.

Jij bent meer dan een beveiliger. Je bent een mens die graag zorg draagt voor een ander. Veiligheid creëer je met elkaar – Met WA.

Vacatures

Regio Amsterdam

Ben jij onze volgende Zorgbeveiliger? (Loondienst of ZZP-er)

Wil jij als beveiliger aan de slag in de zorg? Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Amsterdam zijn wij per direct opzoek naar ervaren Zorgbeveiligers. Met jouw aanwezigheid in de zorg ontstaat er een veilig omgeving en meer ruimte voor de zorg. Dit doe je door het verrichten van algemene beveiligingswerkzaamheden, maar ook […]

 

Debbie Postma

Ontmoet je toekomstige collega’s

“Ik begrijp goed dat mensen met een psychiatrische ziekte nerveus kunnen zijn.”

Debby Postma

Beveiliger en Zorgondersteuner bij Met WA

Zie hoe jouw carrière eruit kan zien