Zorgondersteuning

Zorgondersteuners bewaken de rust en de veiligheid op de afdeling en maken zo ruimte vrij voor zorg

Een zorgondersteuner van Met WA bewaakt de veiligheid op een afdeling en ondersteunt daar waar nodig. Van het bieden van een luisterend oor aan een gespannen patiënt, het opruimen van de afdeling tot aan het inspringen bij een escalatie. Een zorgondersteuner vormt de steunpilaar op uw afdeling, voor wie en waar nodig. Van algemene zorgondersteuning tot één-op-één begeleiding, de mogelijkheden zijn legio.

zorgondersteuner

Steunpilaar op de afdeling

Zorgondersteuners zijn scherp op veiligheidsrisicos, stellen zich flexibel op en bieden ondersteuning waar nodig. Zowel patiënt, bezoeker als zorgverlener voelen zich begrepen, gezien en veilig. Zo ontstaat rust en ruimte voor zorg en herstel.

Van rust naar

meer ruimte voor zorg

ERVAREN BEVEILIGERS EN ZORGONDERSTEUNERS
Als ervaren beveiliger of zorgondersteuner met hart voor mensen, weten onze collega’s wat er nodig is om de veiligheid en rust op een afdeling te bewaken.

ONDERSTEUNING VOOR DE ZORGVERLENER

Zij zijn scherp op veiligheidsrisico’s, stellen zich flexibel op en bieden ondersteuning waar nodig.

RUST EN RUIMTE VOOR ZORG

Zowel patiënt, bezoeker als zorgverlener voelen zich begrepen, gezien en veilig. Er ontstaat rust en ruimte voor zorg en herstel.

Download het rapport:

Waarom een zorgverlener ook ‘een helm’ nodig heeft

Een brandweerman draagt brandwerende kleding, een bouwvakker een helm en een tandarts een mondkapje. Hoe beschermt een zorgverlener zich tegen gevaren?

Ons rapport over de niet zo incidentele incidenten binnen de GGZ wijst uit dat het tijd is de rol van zorgbeveiligers een nieuwe invulling te geven. Wilt u het graag lezen? Vul hier rechts uw email adres in en ontvang het rapport.

* Download het rapport en ontvang ook het online magazine
‘Meer ruimte voor zorg’