Zorgbeveiliging

Zorgbeveiligers zorgen voor rust en veiligheid in en rondom uw zorginstelling

Het aantal veiligheidsrisicos binnen de zorg is  groot. Door een passende inzet van zorgbeveiliging ontstaat rust en stabiliteit waarbinnen uw zorgproces optimaal tot ontwikkeling kan komen. Zorgbeveiligers kenmerken zich door hun empathisch vermogen waarmee zij aanvaardbaar gedrag bewaken en altijd gericht zijn op de-escalatie. Dag én nacht.

Meer dan alleen beveiligen

Zorgbeveiliging

Een rustige en veilige omgeving is van groot belang, voor zowel patiënt, zorgverlener als bezoeker. Veiligheid brengt meer ruimte voor zorg en meer rust voor herstel. Met dat doel voor ogen selecteert Met WA haar beveiligers uiterst zorgvuldig. Een Met WA zorgbeveiliger is gericht op de relatie. Een luisterend oor voor iedereen, in gesprek blijven met de omgeving, maar ook adequaat en menselijk ingrijpen wanneer de situatie dit vereist.

Van rust naar

meer ruimte voor zorg

ERVAREN BEVEILIGERS EN ZORGONDERSTEUNERS
Als ervaren beveiliger of zorgondersteuner met hart voor mensen, weten onze collega’s wat er nodig is om de veiligheid en rust op een afdeling te bewaken.

ONDERSTEUNING VOOR DE ZORGVERLENER

Zij zijn scherp op veiligheidsrisico’s, stellen zich flexibel op en bieden ondersteuning waar nodig.

RUST EN RUIMTE VOOR ZORG

Zowel patiënt, bezoeker als zorgverlener voelen zich begrepen, gezien en veilig. Er ontstaat rust en ruimte voor zorg en herstel.

Download het rapport:

Waarom een zorgverlener ook ‘een helm’ nodig heeft

Een brandweerman draagt brandwerende kleding, een bouwvakker een helm en een tandarts een mondkapje. Hoe beschermt een zorgverlener zich tegen gevaren?

Ons rapport over de niet zo incidentele incidenten binnen de GGZ wijst uit dat het tijd is de rol van zorgbeveiligers een nieuwe invulling te geven. Wilt u het graag lezen? Vul hier rechts uw email adres in en ontvang het rapport.

* Download het rapport en ontvang ook het online magazine
‘Meer ruimte voor zorg’