Security Host

Een vriendelijke, gastvrije verwelkoming door een security host van Met WA, vormt de basis van een veilig verblijf in uw zorginstelling.

Adequaat, vriendelijk en gastvrij. Met een hart voor de zorg.

Security Host

Security hosts van Met WA steken graag de handen uit de mouwen en dragen actief bij aan een veilig gevoel voor iedereen binnen de zorginstelling. Bij calamiteiten bewaren zij de rust en ondersteunen zij uw BHV-organisatie op gebied van communicatie, informatievoorziening en verslaglegging.

Onze security hosts zijn opgeleid en getraind in diverse software programma’s waardoor zij ook uw functioneel toegangsbeheer kunnen verzorgen, zoals bijvoorbeeld het aanmaken en uitreiken van medewerkers badges en sleutelpassen.

Van rust naar

meer ruimte voor zorg

ERVAREN BEVEILIGERS EN ZORGONDERSTEUNERS
Als ervaren beveiliger of zorgondersteuner met hart voor mensen, weten onze collega’s wat er nodig is om de veiligheid en rust op een afdeling te bewaken.

ONDERSTEUNING VOOR DE ZORGVERLENER

Zij zijn scherp op veiligheidsrisico’s, stellen zich flexibel op en bieden ondersteuning waar nodig.

RUST EN RUIMTE VOOR ZORG

Zowel patiënt, bezoeker als zorgverlener voelen zich begrepen, gezien en veilig. Er ontstaat rust en ruimte voor zorg en herstel.

Download het rapport:

Waarom een zorgverlener ook ‘een helm’ nodig heeft

Een brandweerman draagt brandwerende kleding, een bouwvakker een helm en een tandarts een mondkapje. Hoe beschermt een zorgverlener zich tegen gevaren?

Ons rapport over de niet zo incidentele incidenten binnen de GGZ wijst uit dat het tijd is de rol van zorgbeveiligers een nieuwe invulling te geven. Wilt u het graag lezen? Vul hier rechts uw email adres in en ontvang het rapport.

* Download het rapport en ontvang ook het online magazine
‘Meer ruimte voor zorg’