BHV Ploegleider

Professionele aansturing van uw BHV organisatie bij calamiteiten. Wanneer iedere seconde telt.

Een BHV ploegleider van Met WA vervult een coördinerende rol bij calamiteiten. Bij brandmeldingen en ontruimingen is het belangrijk om snel maar doordacht en adequaat te handelen. Onze ploegleiders zijn daar speciaal voor opgeleid en getraind. Zij stellen de juiste prioriteiten, bewaken het overzicht en houden het hoofd koel.

BHV Ploegleider

Niet alleen repressief maar ook pro-actief

Voorkomen is beter dan genezen. Een ploegleider van Met WA zorgt voor het verlagen van brandrisico’s. Hij houdt zicht op compartimentering van de afdeling, het vrijhouden van nooddeuren en de beschikbaarheid van blusmiddelen.

Van rust naar

meer ruimte voor zorg

ERVAREN BEVEILIGERS EN ZORGONDERSTEUNERS
Als ervaren beveiliger of zorgondersteuner met hart voor mensen, weten onze collega’s wat er nodig is om de veiligheid en rust op een afdeling te bewaken.

ONDERSTEUNING VOOR DE ZORGVERLENER

Zij zijn scherp op veiligheidsrisico’s, stellen zich flexibel op en bieden ondersteuning waar nodig.

RUST EN RUIMTE VOOR ZORG

Zowel patiënt, bezoeker als zorgverlener voelen zich begrepen, gezien en veilig. Er ontstaat rust en ruimte voor zorg en herstel.

Download het rapport:

Waarom een zorgverlener ook ‘een helm’ nodig heeft

Een brandweerman draagt brandwerende kleding, een bouwvakker een helm en een tandarts een mondkapje. Hoe beschermt een zorgverlener zich tegen gevaren?

Ons rapport over de niet zo incidentele incidenten binnen de GGZ wijst uit dat het tijd is de rol van zorgbeveiligers een nieuwe invulling te geven. Wilt u het graag lezen? Vul hier rechts uw email adres in en ontvang het rapport.

* Download het rapport en ontvang ook het online magazine
‘Meer ruimte voor zorg’