Veelgestelde vragen over werken bij Met WA

Heb jij vragen over werken bij Met WA? Neem een kijkje hieronder bij onze veelgestelde vragen, misschien staat je antwoord er al tussen. Toch meer informatie nodig, neem dan contact op met onze HR-adviseur Wiebe van Eijsden,

T:06-29188806, E-mail: w.van.eijsden@metwa.nl

Wanneer je bij ons aan het werk gaat, is het onze intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan. We beginnen met een contract voor 7 maanden met een maand proeftijd. Bij goed functioneren ontvang je vervolgens een jaarcontract en daarna een vast contract.

Ja, je ontvangt een contract met urengarantie. Het aantal uren wat we kunnen garanderen is afhankelijk van hoeveel uren jij wilt werken. Het is mogelijk om fulltime of parttime te werken. Het maximale aantal uren wat we in een contract kunnen garanderen is 128 uur. Dit betekent overigens niet dat je niet meer uren kan worden ingezet, maar dat is altijd in overleg met jou.

Wanneer je bij ons aan het werk gaat, is het onze intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan. We beginnen met een contract voor 7 maanden met een maand proeftijd. Bij goed functioneren ontvang je vervolgens een jaarcontract en daarna een vast contract.

Je werkt op verschillende locaties. De maximale reisafstand die we aanhouden is 45 minuten reizen met de auto.

Parttime werken is mogelijk mits je minimaal twee weekenden per maand beschikbaar bent.

Onze opdrachtgevers zijn zorginstellingen en die zijn 24/7 open. Wij dus ook. Dat betekent dat alle collega’s in de weekenden kunnen worden ingezet. Onze planning verdeelt het zo eerlijk mogelijk.

Ja dat is mogelijk.

We houden 3 weken aan.

Wanneer je parttime werkt vragen we je om minimaal twee weekenden per maand beschikbaar te zijn. Wanneer je fulltime werkt vragen we je minimaal 3 weekenden per maand beschikbaar te zijn.

Ja je werkt ook tijdens de nachten. Hoeveel nachten dit per maand zijn is afhankelijk van de locatie waar je werkzaam bent. We hanteren de Particuliere Beveiliging CAO waarin omschreven staat dat dit er maximaal 32 mogen zijn in een periode van 13 weken.

We streven ernaar om continu vier weken vooruit te plannen. Je ontvangt dan steeds aan het einde van de week je nieuwe rooster voor de vierde week die gaat komen.

Er zijn doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Dit is afhankelijk van jouw competenties en wensen en van wat er nodig is binnen onze organisatie op dat moment. Zo kun je bijvoorbeeld groeien in je functie waardoor je ook ingezet kan worden op locaties met patiënten met ‘zwaardere’ problemen. Ook kun je bijvoorbeeld groeien naar de functie van teamcoach.

Je werkt op verschillende locaties met verschillende collega’s. Daarnaast is er voor jou een teamcoach beschikbaar die jou bijstaat met raad en daad, en waar je altijd bij terecht kunt.