Veelgestelde vragen over werken bij Met WA

Heb jij vragen over werken bij Met WA? Neem een kijkje in onze veelgestelde vragen, misschien staat je antwoord er al tussen. Toch meer informatie nodig, neem dan contact op met onze HR-medewerker Wiebe van Eijsden,

T:06-29188806, E-mail: w.van.eijsden@metwa.nl

Krijg ik een contract van jullie organisatie?

Wanneer je bij ons aan het werk gaat, is het onze intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan. We beginnen met een contract voor 7 maanden met een maand proeftijd. Bij goed functioneren ontvang je vervolgens een jaarcontract en daarna een vast contract.

Zo ja, is dit een contract met urengarantie?

Ja, je ontvangt een contract met urengarantie. Het aantal uren wat we kunnen garanderen is afhankelijk van hoeveel uren jij wilt werken. Het is mogelijk om fulltime of parttime te werken. Het maximale aantal uren wat we in een contract kunnen garanderen is 128 uur. Dit betekent overigens niet dat je niet meer uren kan worden ingezet, maar dat is altijd in overleg met jou.

Krijg ik na verloop van tijd een vast contract?

Wanneer je bij ons aan het werk gaat, is het onze intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan. We beginnen met een contract voor 7 maanden met een maand proeftijd. Bij goed functioneren ontvang je vervolgens een jaarcontract en daarna een vast contract.

Werk ik op 1 locatie of op verschillende locaties?

Je werkt op verschillende locaties. De maximale reisafstand die we aanhouden is 45 minuten reizen met de auto.

Kan ik ook parttime werken?

Parttime werken is mogelijk mits je minimaal twee weekenden per maand beschikbaar bent.

Kan ik de weekenden vrij zijn?

Onze opdrachtgevers zijn zorginstellingen en die zijn 24/7 open. Wij dus ook. Dat betekent dat alle collega’s in de weekenden kunnen worden ingezet. Onze planning verdeelt het zo eerlijk mogelijk.

Kan ik ook bij jullie werken als zzp-er?

Ja dat is mogelijk.

Hoeveel weken mag ik aansluitend vakantie opnemen?

We houden 3 weken aan.

Hoeveel weekenden per maand moet ik werken?

Wanneer je parttime werkt vragen we je om minimaal twee weekenden per maand beschikbaar te zijn. Wanneer je fulltime werkt vragen we je minimaal 3 weekenden per maand beschikbaar te zijn.

Moet ik ook nachten werken? En zo ja, hoeveel per maand?

Ja je werkt ook tijdens de nachten. Hoeveel nachten dit per maand zijn is afhankelijk van de locatie waar je werkzaam bent. We hanteren de Particuliere Beveiliging CAO waarin omschreven staat dat dit er maximaal 32 mogen zijn in een periode van 13 weken.

Ontvang ik mijn rooster per dag/week/maand?

We streven ernaar om continu vier weken vooruit te plannen. Je ontvangt dan steeds aan het einde van de week je nieuwe rooster voor de vierde week die gaat komen.

Zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie?

Er zijn doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Dit is afhankelijk van jouw competenties en wensen en van wat er nodig is binnen onze organisatie op dat moment. Zo kun je bijvoorbeeld groeien in je functie waardoor je ook ingezet kan worden op locaties met patiënten met ‘zwaardere’ problemen. Ook kun je bijvoorbeeld groeien naar de functie van teamcoach.

Werk ik in een vast team of met wisselende collega’s?

Je werkt op verschillende locaties met verschillende collega’s. Daarnaast is er voor jou een teamcoach beschikbaar die jou bijstaat met raad en daad, en waar je altijd bij terecht kunt.

© 2020 Met WA. All Rights Reserved.