Bedrijfshulpverlening

Een BHV-training waarbij een veilige omgeving voor patiënt en medewerker centraal staat

Bedrijfshulpverlening (BHV) is onderdeel van het arbobeleid en is gericht op het beperken van veiligheidsrisico’s binnen een organisatie. Wij stellen niet het middel, maar het uiteindelijke doel centraal: een veilige omgeving voor patiënten, medewerkers en bezoekers. Opleiding, regelmatige training en oefening zijn onmisbaar om dit te bereiken.

Training met een toegevoegde waarde

Het is van groot belang dat een BHV-training aansluit op de eisen en veiligheidswensen van een instelling. Elke instelling is anders, zo ook de risico’s. Met een op maat gemaakte BHV-training en oefening worden medewerkers optimaal opgeleid om de veiligheid in de desbetreffende instelling te waarborgen.

Met de juiste veiligheidsmaatregelen naar meer ruimte voor zorg

BHV-training

BHV-trainers kijken kritisch naar wat er nodig is binnen een instelling om patiënt en medewerker een veilige omgeving te bieden.

Veiligheid waarborgen

Zij bieden medewerkers relevante inzichten, informatie en oefening om de veiligheid binnen hun eigen instelling te waarborgen.

BHV-certificaat

Met een BHV-certificaat voelen medewerkers zich sterk en voorbereid op verschillende situaties, wat zorgt voor rust en meer ruimte voor zorg.

Andere diensten van Met WA

Een gevaar zit in een klein hoekje, veiligheid is dan ook een ruim begrip. Met WA helpt instellingen zich ‘sterk’ te maken om maximale veiligheid te garanderen.

Met WA Beveiliging

Dag en nacht ervaren beveiligers, daar waar nodig, in en rondom de instelling

Met WA Advisering

Professioneel advies voor een pand en veiligheidsprotocol die aan alle eisen voldoen

Met WA Zorgondersteuning

Ervaren beveiligers die ondersteuning bieden daar waar en aan wie nodig

Met WA Vervoer

Dit onderdeel is in oprichting.

Download het rapport:
Waarom een zorgverlener ook ‘een helm’ nodig heeft

Een brandweerman draagt brandwerende kleding, een bouwvakker een helm en een tandarts een mondkapje. Hoe beschermt een zorgverlener zich tegen gevaren?

Ons rapport over de niet zo incidentele incidenten binnen de GGZ wijst uit dat het tijd is de rol van zorgbeveiligers een nieuwe invulling te geven. Wilt u het graag lezen? Vul hier rechts uw email adres in en ontvang het rapport.

* Download het rapport en ontvang ook het online magazine ‘Meer ruimte voor zorg’

Meer ruimte voor zorg creëren we met elkaar – Met WA